Centra på Majorstua

Matbutikk på MajorstuenCentra er en av tre «super butikker» i byen, sammen med Ultra og Jacobs. Butikken plasseres i nesten alle kategorier: slakter, fiskehandel, frukt og grønt, delikatese og ostebutikk. Frukt og grønt avdelingen er kanskje den eneste som ikke er fantastisk, men det gjør ingenting for de andre avdelingene er nettopp det. Her finner du så og si alt du måtte ønske, og i motsetning til de to andre tidligere nevnte butikkene ligger Centra mye mer sentralt i Oslo, rett ved siden av Colloseum på Majorstuen. Butikken er en matelskers drøm.

 

Centra Colosseum
Essendrops gate 9
0368 Oslo
tlf: 23 20 55 20

www.centra.no

Åpningstider
Man-fre:   09:00 – 21:00
Lør:            09:00 – 20:00

 

En tanke om “Centra på Majorstua

 1. Odd Henrik Robberstad

  Jeg er en ivrig og entusiastisk kunde; ikke minst fiskedisken er bra (den beste i Oslo (?), noe som forsåvidt ikke sier så mye!), utmerket service av folk som kan sin business, etc.
  Men noe som stadig ergrer meg er at Q-melken stadig er utsolgt, i motsetning til f.x. hos ICA, som aldri er det; resultatet er at jeg nå oftere går først til ICA (hvis jeg ikke skal kjøpe fisk!) i stedet for å gå til ICA etterpå! Og det samme for vanlig smør.

  Vennlig hilsen
  OHR.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>