Norfrys Fisk og Fiskemat på St. Hanshaugen

Denne fiskehandleren ligger rett nedenfor St. Hanshaugen krysset, litt bortgjemt inne i begynnelsen av Bjerrregaards gate. De har et veldig bra utvalg av fersk fisk, vi vil kanskje si at de faktisk har et av byens beste utvalg. Prisene er gode og det viktigste er at kvaliteten er også veldig bra. Bak disken finner du en innehaver som er veldig kunnskapsrik som alltid kan fortelle deg hvor sjømaten kommer fra og når den er fisket opp.

Denne fiskebutikken ser ikke så imponerende ut på utsiden men man skal jo ikke skue hunden på hårene for det det er innholdet som gjelder, og innholdet hos Norfrys gjør at det er verdt et besøk for de som ønsker å handle fersk fisk.

 

Norfrys Fisk og Fiskemat
Ullevållsveien 14
0171 Oslo
tlf: 99 44 45 02
 
 
Åpningstider:
Man – Fre: 10:00 – 17:30
Lør:             10:00 – 15:00
 

2 tanker om “Norfrys Fisk og Fiskemat på St. Hanshaugen

    1. Kjell

      Denne butikken selger fisk og fiskemat av høyeste kvalitet. Oppfordrer alle til ta en tur innom for å smake på det hva han har å tilby. Denne mannen har drevet med fisk og fiskemat siden han var en » neve stor » så han vet hva han snakker om. Prøv en smak på fiskematen han har, du vil helt sikkert dra tilbake å kjøpe igjen.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>