Strøm-Larsen på Torshov

På Torshov finner vi Oslos eldste og beste slakter hos Strøm-Larsen. Denne spesialforretningen for kjøtt feiret 100års jubileum i 2004 og er virkelig en av bautaene blant Oslos ferskvarebutikker. De har et eventyrlig utvalg av fantastiske råvarer av kjøtt og vilt, samt eget pølsemakeri og andre bearbeidede produkter som for eksempel pålegg, salater, pølser, røkt kjøtt, spekemat, karbonader og middager. Kunnskapen til de ansatte er veldig god, og du får alltid svar på hva diverse kjøttstykker kan brukes til, hvor det kommer fra og hvordan det skal tilberedes. Denne kunnskapen er en annen viktig grunn til at denne forretningen fortjener å bli karakterisert som en av Oslos aller beste ferskvarebutikker.

Ettersom det er veldig sparsomt med gode kjøttforretninger i Oslo, er dette en av de store skattene og vi håper at Strøm-Larsen vil fortsette å eksistere i neste 100 år også.

 
 
Strøm-Larsen
Vogtsgate 53
0477 Oslo
tlf: 22 09 31 80

http://www.strom-larsen.no/

Åpningstider:
Man-Ons:            09:30-17:00
Torsdag:              09:30-18:00
Fredag:                09:00-18:00
Lørdag:                09:00-16:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>